K vývoji světového pojišťovnictví v roce 2017 - Mesršmíd, Jaroslav
Analýza svetového poisťovníctva za rok 2017 vykonaná inštitúciou Swiss Re Institute. Hodnotenie vonkajšieho prostredia. Odborná analýza globálneho poistného trhu so zameraním na životné a neživotné poistenie.