Diagnostics of Conflicts Within the Business Social Responsibility Forming System - Khoma, Iryna
Štúdia bola zameraná aj na aspekty vplyvu podnikania na diagnostikovanej úrovni ekonomickej ochrany "problematických" ekonomických subjektov a ich zotavenie z krízy ako plnohodnotných účastníkov spoločenskej zodpovednosti podnikateľskej činnosti vývoja systému - ako súčasti štátneho hospodárskeho rozvoja.