<The> Importance of Metacognitive Strategies for Building Competitive Business Competencies - Krpálek, Pavel
Prípadová štúdia experimentálne overená v druhej fáze výskumu a jej vplyv na vývoj vyšších kognitívnych rozmerov. Relevantné výskumné nástroje boli prispôsobené každej vekovej skupine študentov so zameraním na príslušný vzdelávací obsah a dva neštandardizované odborné testy vo forme post-testu, ktorý bol jednotne navrhnutý aby experimentálna a kontrolná skupina určila rozsah účinkov na úrovni vývoja procesov myslenia nižších a vyšších rád, ktoré implementované metódy dokážu produkovať.