Composite Fuel Poverty Index as a Means to Assess Energy Security of the Country - Pysar, Nadiia
Problémy posilňovania energetickej bezpečnosti Ukrajiny. Súhrnný index palivovej chudoby podľa regiónov. Výpočet súhrnného indexu palivovej húževnatosti.