Význam osobního brandingu v éře robotů poroste - Kazdová, Alena
Rozhovor s Crstinou Muntean, ktorá v súčasnosti poskytuje služby vo sfére rozvoja organizácií a ich zamestnancov. Emocionálna inteligencia v ére robotov. Rast významu osobnej značky. Budovanie osobnej značky. Ako prekonávať stereotypy.