Co dělat, když máte špatného šéfa - Watson, Ivana
Stále existujú manažéri, ktorí svojim podriadeným kazia život a kvôli ktorým ľudia odchádzajú. Najčastejšie príčiny, prečo zamestnanci zostávajú na takomto pracovisku. Zostať môže byť horšie. Ako zvládať situáciu na pracovisku so zlým šéfom. Výpoveď ako najlepšie riešenie.