Do pár minút na účte
Slováci čoraz častejšie platia za online nákup kartou a tovar si nechávajú doručiť až ku dverám. Nakupovanie cez e-shopy je všeobecne na Slovensku čoraz obľúbenejšie, pričom zákazníci oceňujú najmä rýchly odber, komfort nákupu a jeho jednoduchosť. Spolu s tým, ako rastie internetové nakupovanie, sú čoraz populárnejšie aj online platby. V online platbách dominuje bankový prevod a platba kartou. Odborníci apelujú na dodržiavanie zasád bezpečného správania na internete.