Blízkosť predajní je dôležitá
Doplnkové nákupy sú pre slovenské domácnosti z hľadiska frekvencie najsilnejším nákupným zámerom. Pri výbere miesta je jeho blízkosť veľmi dôležitým kritériom, čo potvrdili výskumy.