Rastie záujem o slovenské výrobky
Slovenskí zákazníci žiadajú domáce potraviny. Reťazce sa preto snažia spoluprácou s domácimi dodávateľmi a výrobcami uspokojiť nárast spotrebiteľského záujmu o slovenské produkty a zároveň podporovať domácich producentov. Spoločnosť Tesco a jej podpora lokálnych dodávateľov a farmárov. Stručná definícia Farmárskeho grantu.