Populistická konstrukce národa ohroženého migrací: CAQDAS volebního diskurzu českých parlamentních voleb v roce 2017 - Krčál, Petr
Podstata a prejavy politického populizmu, ktorý je jedným z kľúčových tém výskumu súčasnej politiky.