Úspešný export sa ráta až na účte - Poracký, Marek
Medzinárodný obchod rozširuje firmám možnosti. Pridáva však aj riziká, a tak treba sledovať nielen situáciu na trhoch, ale aj odvetvia a kondíciu zákazníkov.