Do R&D Spillovers Matter in the EU Regional Convergence Process? A Spatial Econometric Approach - Furková, Andrea, 1975-
Analýza priestorových účinkov prelievania v procese hospodárskeho rastu v rámci 245 regiónov Európskej únie podľa nomenklatúry NUTS 2 v období 2003-2014 na základe priestorového rozšírenia beta-konvergenčného modelu. Model SAR. Ukazovatele výskumu a vývoja.