Economic Peformance Estimation of the Visegrad Group Countries - Barteková, Mária, 1992-
Návrh gap modelu na odhad ekonomickej výkonnosti Vyšehradskej skupiny na základe behaviorálnych rovníc a kľúčových makroekonomických premenných (agregovaný dopyt, agregovaná ponuka, úrokové sadzby, výmenné kurzy a nezamestnanosť; pre Slovensko obohatený aj o fiškálny blok).