Koncepční IT bezpečnost jako součást byznys strategie - Kohout, Jiří
Čoraz častejšie sa kladie dôraz na bezpečnosť v kyberpriestore. Bankový sektor nie je výnimkou, keďže klienti si často neuvedomujú všetky riziká. Tienistou stránkou bezpečnosti je predovšetkým jej cena, zložitosť dostupných riešení a neefektivita mechanizmov. Banky musia zabezpečiť komplexný prístup k bezpečnosti.Všetko závisí na vzájomnej komunikácie a ochote počúvať aj druhé strany. Bezpečnosť prostredia by mala byť zahrnutá v interných predpisoch.