Profilovaní klienta na základě transakční historie - Mulač, Viktor
Žijeme v „post PSD2“ dobe, človek môže ľahko sprístupniť svoju transakčnú históriu z existujúcej banky a vyhodnotenie tak môže prebehnúť v reálnom čase. Banka môže zistiť, že má šancu klientovi okrem úveru predať i ďalšie produkty, pretože z analýzy jeho transakčnej histórie vyplynie, čo je pre neho najvýhodnejšie. Príklad analyzovaných oblastí. Možnosti využitia analýzy.