Komunikácia v podniku - Šukalová, Viera
Dôležitosť vnútropodnikovej komunikácie. Základná cieľová skupina vnútropodnikovej komunikácie. Verbálna a neverbálna komunikácia. Elektronická komunikácia. Zásady vnútropodnikovej komunikácie. Horizontálna a vertikálna komunikácia. Osobnosť manažéra ako rozhodujúci faktor vnútropodnikovej komunikácie. Manažérska komunikácia. Porada ako účinný nástroj v rukách manažéra.