Delegovanie ako spôsob manažérskeho myslenia - Kohútová, Ľudmila
Delegovanie znamená prenesenie časti právomocí za zverené zodpovednosti z manažéra na podriadeného pracovníka. Manažér udeľuje plnú moc, s ktorou podriadený má právo mocensky disponovať. Z čoho sa skladá celý proces delegovania. Čo prináša delegovanie. Delegovanie ako cieľ procesu vedenia podriadených.