Roboti: Lidskou práci nenahradí, ale práci značne ulehčí! - Svoboda, Karel
Fenomén robotiky (RPA), definícia pojmu. Benefity RPA. Stručný opis automatizácie procesov v oblasti bankovníctva a poisťovníctva. Konkrétne príklady z praxe.