Zmeny v procese nákupného rozhodovania súčasného spotrebiteľa - Kita, Pavol
Úspešná marketingová orientácia na trhu. Vplyv marketingového prostredia na zmeny spotrebiteľského správania. Model nákupného procesu. Charakteristika jednotlivých komponentov nákupu spotrebiteľa. Proces nákupného rozhodnutia spotrebiteľa. Vplyv informačných a komunikačných technológií na nákupné rozhodnutie spotrebiteľa.