Nové trendy spotrebiteľského správania - Čihovská, Viera
Nákupné správanie spotrebiteľov podľa vybraných autorov. Dôležitosť skúmania spotrebiteľského správania. Analýza vybraných faktorov spotrebiteľského správania. Prognózované trendy spotrebiteľského správania.