Hodnotenie vybraných e-shopov s doplnkami výživy - Hasan, Jamal
Vplyv športového životného štýlu na ponuku výživových doplnkov na trhu. Analýza e-shopov dvoch spoločností: Protein.sk a Namaximum.sk. Hodnotiace kritériá: produktová stratégia, cenová stratégia, distribučná stratégia, komunikačná stratégia a dizajn webovej stránky. Bodové hodnotenie a porovnanie dvoch e-shopov.