Úpravy v zdaňovaní fyzických osôb od 1.1.2018 - Brnová, Miroslava
Prehľad najdôležitejších zmien ku ktorým došlo novelizáciami zákona č. 595/2003 z.z. o dani z príjmov v z.n.p. schválenými v roku 2017, ale už aj v roku 2018. Ilustračné príklady.