Daňové tajomstvo po novom od 1.1.2018 - Klabníková, Klára
Právna úprava daňového tajomstva. Etapy vývoja inštitútu daňového tajomstva po súčasnosť. Definícia inštitútu daňové tajomstvo pri správe daní. Ilustračné príklady.