Na zdravie orientované nákupné správanie spotrebiteľov a modely efektov marketingovej komunikácie - Kita, Jaroslav
Meranie a hodnotenie efektov marketingovej komunikácie. Meranie efektov marketingovej komunikácie v kognitívnej fáze, afektívnej fáze a behaviorálnej fáze. Hodnotenie nekvantifikovateľných efektov marketingovej komunikácie. Hodnotenie imidžu značky ako efekt marketingovej komunikácie. Hodnotenie kvality vzťahu podniku s prostredím ako efekt marketingovej komunikácie.