Novela zákona o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme - Dianová, Zuzana
Najvýznamnejšie zmeny v zákone č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p., ktorým sa s účinnosťou od 1. januára 2019 zavádza nový systém tabuľkových platov.