Inovácie v kontexte internacionalizácie vzdelávania - Kita, Jaroslav
Vplyv internacionalizácie na úrovni študijného programu Manažment predaja na Obchodnej fakulte EU v Bratislave. Spolupráca s francúzskymi vzdelávacími inštitúciami. Rozvoj študijného programu vo francúzskom jazyku. Inovácie ako súčasť študijného programu. Názory študentov na ponúkaný študijný program vo francúzskom jazyku.