Retail manažment vybraného produktu IKT a stanovenie prijateľného cenového pásma - Lieskovská, Vanda, 1961-
Špecifický produkt z kategórie smart produktov - smart náramok - základné charakteristiky. Využitie v športových aktivitách u profesionálnych športovcov na monitorovanie a zaznamenávanie ich aktivity. Retail manažment nositeľných zariadení - inteligentných hodiniek a náramkov. Cenová politika vybranej kategórie produktu. Test cenovej citlivosti smart náramku. Výsledky testu cenovej citlivosti pre smart náramok.