The Analysis of Success Factors in Terms of Adaptation of Expatriates to Work in International Organizations - Bednárová, Lucia
Výsledky výskumu, týkajúcich sa analýzy faktorov, určujúcich úspešnosť adaptácie zahraničných zamestnancov, emigrantov a expatriantov na prácu v medzinárodných organizáciách.