From School Benches Straight To Retirement? Similarities and Differences in the Shopping Behavior of Teenagers and Seniors in Bratislava, Slovakia - Križan, František
Nákupné správanie teenagerov v obchodných centrách v Bratislave v porovnaní so seniormi. Analýza sa zameriava na vnímanie nákupných centier mládežou a seniormi v kontexte času (nákupná frekvencia), sociálneho faktora (s kým nakupujú) a finančného faktora (suma peňazí, ktorú minú).