Porovnanie vybraných aspektov procesnoprávnej úpravy zákona o dohľade nad finančným trhom a Správneho poriadku - Slezáková, Andrea, 1980-
Jednou z podsekcií finančného práva je právo finančného trhu pozostávajúce zo súboru právnych noriem, ktoré upravujú pravidlá a kontrolu finančného trhu. V článku je pozornosť venovaná skupine socio-ekonomických vzťahov, ktoré môžu byťzahrnuté pod pojmom dohľad nad finančným trhom.