Aktuálny obraz Česka ako turistickej destinácie vytvorený vysokoškolskými študentmi - potenciálnymi návštevníkmi zo Slovenska - Cákoci, Rastislav
Obraz regiónu cestovného ruchu ako subjektívny mentálny konštrukt pozostávajúci z individuálnej reprezentácie vedomostí, pocitov a globálnych predstáv o regióne cestovného ruchu. Slovenskí turisti v Českej republike. Vývoj návštevnosti destinácií ČR. Hodnotenie obrazu ČR vytvoreného potenciálnymi návštevníkmi zo Slovenska metódou AQITI, ktorá hodnotí obraz regiónu z internetových zdrojov.