Achieving Sustainable Development in Nigeria via Innovative Education. The Role of Business Education - Anyakoha, Chukwunonye
Úlohu inovatívnej výučby podnikateľského vzdelávania v Nigérii na dosiahnutie trvalo udržateľného rozvoja. Vzdelávanie na rôznych univerzitách v Nigérii.