Tendenciji rozvytku ritejlu v konteksti globalizaciji i zmin spožyvčych perevag: dosvid Ukrajiny i Slovaččyny - Rešetnikova, I. L.
Porovnanie základných trendov rozvoja maloobchodu na Ukrajine a na Slovensku. Porovnanie minimálnych miezd na Ukrajine a v SR. Minimálne mzdy v krajinách EÚ. Globalizácia a rozvoj online obchodovania.