Factors Affecting the Development of SMEs (Example from Slovakia Based on Primary Research in Nitra Region) - Korcsmáros, Enikö
Analýza faktorov ktoré ovplyvňujú vývoj malých a stredných podnikov založených v Nitrianskom kraji.