Ku Kymlickovým východiskám liberálnej koncepcie menšinových práv - Labuda, Lukáš
Argumentácia W. Kymlicka v prospech práv menšín. Rovnosť, ktorá zohráva kľúčovú úlohu v Kymlickovom liberálnom multikulturalizme.