Competitiveness of Benelux Countries - Mazák, Michal
Hodnotenie konkurencieschopnosti krajín tvoriacich ekonomický zoskupenie krajin Beneluxu (Belgicko, Holandsko a Luxembursko). Možnosti ďalšieho rozvoja trhovej pozície štátov, pokiaľ ide o ich konkurencieschopnosť.