Skončenie pracovného pomeru s príkladmi a judikatúrou - Toman, Jozef
Aktuálny pohľad na kľúčovú oblasť pracovného práva - skončenie pracovného pomeru. Spôsoby skončenia pracovného pomeru. Dohoda o skončení pracovného pomeru. Výpoveď. Výpoveď zo strany zamestnávateľa. Výpovedné dôvody. Okamžité skončenie pracovného pomeru zo strany zamestnávateľa. Okamžité skončenie pracovného pomeru zo strany zamestnanca. Príklady z praxe.