Process Teams Leadership in Small and Medium Sized Enterprises - Papulová, Emília
Súčasné prostredie je charakteristické mnohými zmenami, čo núti manažment organizácií hľadať adekvátne odozvy a reakcie na tieto zmeny. Nové filozofie a prístupy, ktoré sa snažia vniesť nové pohľady a prvky do tradičného manažmentu. Súčasné prístupy v manažmente, ktoré sú rozvíjané a uplatňované pod vplyvom zmien v prostredí a prehlbujúcej sa konkurencie. Význam procesného prístupu a tímovej práce v manažmente organizácie a vedenia procesných tímov.