Vodcovstvo a emocionálna inteligencia - Procházková, Katarína, 1983-
Teoretické východiská emocionálnej inteligencie (EI), jej podstata a štruktúra. Komparácia inteligenčného kvocientu a emocionálneho kvocientu. Štruktúra EI podľa Davida Golemana. 12 základných elementov emocionálnej inteligencie. Emocionálna inteligencia v praxi. Praktický význam emocionálnej inteligencie v podniku. Emocionálna inteligencia ako kľúčová zložka pri výkone, produktivite a rozvoji jednotlivca ako aj podniku ako celku.