Organization a Client-Server Technology in MS SQL Server 2017 - Serik, M.
Technológia klient-server. Softvérové prostredia pre organizáciu technológie klient-server. Správa databáz SQL Server. Vydania MS SQL Server a komponenty na ovládanie. Štádiá organizácie vzdialených spojení v technológii klient-server.