Modern Concept in Transport - Electromobility - Richnák, Patrik, 1988-
Slovenská republika je jednou z vedúcich krajín vo výrobe automobilov. Automobilový priemysel prispieva k zamestnaniu občanov a zohráva kľúčovú úlohu v národnej sfére hospodárstva. Slovensko sa aktívne zapája do rozvojových trendov v automobilovom priemysle. Tu sa objavuje pojem elektromobilita. Moderný koncept v doprave - elektromobilita bude nielen posilňovať našu zamestnanosť, bude to mať vplyv na celú národnú ekonomiku, životné prostredie a zdravie občanov. Analýza súčasnej situácie a stanovenie modernej koncepcie dopravy - elektromobility.