Trends and Innovations in Education and Importance of Controlling Education Process - Paprskárová, Paulína
Vzdelávanie v súčasnosti ako zásadná konkurenčná výhoda ako aj benefit a motivácia pre zamestnancov. Pozitívny vplyv inovatívnych prístupov vo vzdelávaní zamestnancov a kontrole na konkurencieschopnosť podniku. Dôležitosť monitorovania a kontroly výsledkov vzdelávacieho procesu zamestnancov, vďaka čomu je možné zistiť, či sú pridelené zdroje využívané efektívne. Potreba monitorovania spätnej väzby od zamestnancov a miery ich motivácie.