Analysis of the Relationship Between Economic Value Added and Market Value Added - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Ekonomická pridaná hodnota ako jeden z najdôležitejších moderných ukazovateľov výkonnosti. Tradičné a moderné ukazovatele. Ekonomická pridaná hodnota (EVA) a trhová pridaná hodnota (MVA). Prípadová štúdia, ktorá analyzuje využitie EVA vo vybraných slovenských spoločnostiach v období rokov 2010-2015. Analýza výkonnosti MVA a vzťahu medzi EVA a MVA.