Banking Crises and Reversals in Financial Reforms - Stankov, Petar
Ako systémové a nesystémové bankové krízy ovplyvňujú finančné reformy na základe bohatej histórie bankových kríz od rokov 1970-tych. Empirická identifikačná stratégia výskytu bankových kríz.