Analýza ekonomického a sociálneho vývoja v Bolívii koncom 20. a začiatkom 21. storočia - Bakytová, Jana
Analýza javov a procesov ekonomického a sociálneho vývoja Bolívie. Bolívia nemá ani významné zahraničnopolitické a hospodárske postavenie medzi štátmi Južnej Ameriky. Pohľad na súčasný sociálno-ekonomický vývoj v tomto štáte.