Informačný ponukový systém starobného dôchodkového sporenia - Lacko, Miloš
Úlohy a ciele informačného systému vo výplatnej fáze dôchodkov a zároveň otvorenie otázky, či napĺňa funkciu súčasných moderných informačných systémov, alebo je len informačným systémom, ktorý kopíruje pravidlá a prístupy zavedené v legislatíve týkajúcej sa starobných dôchodkov.