Ústava Slovenskej Republiky z pohľadu poľského ústavného právnika - Skotnicki, Krzysztof
Hodnotenie Ústavy Slovenskej republiky v spojitosti s Ústavou Poľskej republiky, poukazujúc na príčiny čo najrýchlejšieho prijatia slovenskej ústavy a tiež vplyvov, z ktorých jej tvorcovia v čase jej vzniku vychádzali.