Súlad medzinárodných obchodných zmlúv so štandardmi MOP: aké reformy by mali byť podstúpené v najbližšej dobe? - Tyc, Aneta
Rôzne prístupy vo vzťahu k pracovným štandardom v USA a EÚ a dohody o voľnom obchode uzavreté zo strany USA a EÚ. Otázky Transatlantického obchodného a investičného partnerstva. Zameranie pozornosti najmä na potrebu zabezpečenia súladu s medzinárodnými obchodnými dohodami vo vzťahu k štandardom MOP.