Zdieľané hospodárstvo – otvorené problémy a diskusia (najmä s prihliadnutím na obchodnoprávne a daňovoprávne súvislosti) - Hučková, Regina
Hlavné problematické oblasti, ktoré možno identifikovať vo vzťahu k pôsobeniu kolaboratívnej ekonomiky a detailnejšia analýza dvoch z nich – z hľadiska obchodnoprávneho preskúmania možnej aplikácie podmienok ustanovených pre prístup k trhu a z hľadiska daňovo-právneho vo vzťahu k problematickému zdaňovaniu.