Důsledky vad právních jednání při rozvazování pracovněprávního poměru - Kurz, Patrik
Vymedzenie druhu a rozsahu nedostatkov právneho konania a odkaz na možné spôsoby podania nedostatkov právneho konania. Zameranie najmä na neplatnosť a ničotnosť právneho konania v pracovnom práve, najmä pri rozväzovaní pracovného pomeru.